array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Waarom akoestische panelen ophangen?

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 585
Waarom akoestische panelen ophangen?

Akoestische panelen zijn grote, gestoffeerde panelen die strategisch in kamers kunnen worden geplaatst om de geluidskwaliteit te verbeteren. De akoestische panelen worden gewoonlijk gemaakt van een combinatie van hardschuim en stof en kunnen in verschillende vormen en maten worden gesneden en aangepast om het ontwerp van uw kamer te complementeren.

Het belangrijkste doel van akoestische panelen is om restgeluid in elke ruimte te verwijderen. Indien correct geïnstalleerd in een ruimte, kunnen akoestische panelen geluid absorberen of verspreiden vanaf het eerste reflectiepunt. De effectiviteit van akoestische panelen betekent dat u veel minder kunt gebruiken, zodat u geen risico loopt op overbelaste gebieden en ruimtes. Het ophangen van uw akoestische panelen met GeckoTeq Ophangsystemen is eenvoudig, snel en voordelig.

Kijk hier en beslis zelf.

Laat uw reactie achter