array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(62) "GeckoTeq Staaldraad met een 90° montage oog en Lus Hanger set" ["url"]=> string(100) "https://www.alle-ophangsystemen.be/geckoteq-staaldraad-met-een-90-montage-oog-en-lus-hanger-set.html" } } ["count"]=> int(2) }
€ 4,95
GeckoTeq Staaldraad met een 90° montage oog en Lus Hanger set

GeckoTeq Staaldraad met een 90° montage oog en Lus Hanger set

GT0104 / K4-R8.2

Deze plafondbevestiging heeft een vaste lengtemaat draad van 200cm. 

Dit pakket bevat

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting

Een 1,5 mm staalkabel met een snel montage oog (van 90° en schroefgatmaat van 5,2mm) aan het uiteinde voor het ophangen van verlichting, routeaanduiding, panelen en andere objecten. 

Deze ophang kit is gebruiksvriendelijke en veilig voor het ophangen van verlichting, buizen, reclame, routeaanduiding, borden, schilderijen, akoestische panelen, schappen en vele andere objecten en is belastbaar tot maximaal 25 kg. 

Voor verlichting, routeaanduiding, panelen en andere objecten
Veiligheidshaak met veerbeugel
Oogbevestiging (90°)
Staalkabel dikte 1,5mm
Staalkabellengte 200 cm
Belastbaar tot max. 20 kg 

Ook in deze set, een fraai vormgegeven GeckoTeq Lus Hanger is ideaal om draden aan bestaande bevestigingen op te hangen, zoals stalen buizen, plafond constructies en andere structurele bouwelementen. De hanger is geschikt voor draden met een dikte van 1,5 - 2,0 mm.

De gevormde lus kan zeer gemakkelijk op de gewenste lengte worden ingesteld doordat de hanger twee zelfremmende ingangen heeft. Zowel de haak als de draad is hierdoor tevens herbruikbaar.

GT0104

Datasheet

Dikte draad
1.5mm
Draagvermogen per draad
20kg
Levertijd
Op voorraad
Montagetype
Plafondmontage

Specifieke referenties