Kuchscherm montage

Bescherm uw klanten en medewerkers door middel van de plexiglas kuchschermen die u boven de kassa kunt hangen met onze plafondhaken.

Kuchscherm montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(48) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-haken/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Plafond haken" ["url"]=> string(62) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-haken/plafond-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Kuchscherm montage" ["url"]=> string(81) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-haken/plafond-haken/kuchscherm-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Subcategorieën

Actieve filters

Anti Corona Covid-19 Spat- en Preventiescherm ophang setjes

Bescherm uw klanten en medewerkers door middel van de plexiglas kuch- en preventieschermen die u boven de kassa kunt hangen met onze plafondhaken. Het ademschot of spatscherm komt nu goed van pas als Corona scherm om verspreiding van het virus tegen te gaan in supermarkten, drogisterijen en alle andere winkels.

Het ophangen van een kuchscherm is gemakkelijk. Kijk naar de producten die wij hier voor aanbieden. Een simpele, veilige én betaalbare manier om jouw kuchscherm op te hangen en uzelf en uw klanten te beschermen.

Wij hebben sets voor diverse draag vermogens en voor zowel systeem- als plafonds van steen of beton. De geleverde ophangdraden zijn gemakkelijk in te korten. Levering is snel en betrouwbaar en de montage is super eenvoudig.