Mini Rail

Als u een elegant, plafond aansluitend en nauwelijks opvallend ophangsysteem wilt hebben, kiest u voor een van onze Mini Wand Rail systemen.

Mini Rail

Subcategorieën

Actieve filters

Als u een elegant plafond-aansluitend en/of een nauwelijks opvallend ophangsysteem wilt hebben, dan biedt o.a. het Mini Wandrail systeem de oplossing. Zo min mogelijk zichtbaar zonder aan functionaliteit te verliezen; dat is het kenmerk van de Mini Rail.

Het ophangsysteem is eenvoudig te monteren terwijl u de keuze heeft uit 3 merken. Van deze drie merken is er 1 die plafond aansluitend gemonteerd kan worden, maar alle 3 worden aan de wand bevestigd. Verder zijn er per merk nog belangrijke detailverschillen. Zo verdwijnt bij de Newly rail de bevestiging van de ophangdraad volledig in de rail.

Daarnaast U kunt kiezen uit verschillende draagvermogens per meter rail: 10, 15 en 20 kg. Dit is uiteraard afhankelijk wat u uiteindelijk via het de minirail gaat ophangen, want bij beide merken kunt u ook uit twee kleuren kiezen.

Bij het bestellen kunt u gelijk ook de bijbehorende accessoires kiezen. U kunt desgewenst de rail nog minder opvallend door deze mee te schilderen in de kleur van de wand