Papier Rail

Praktisch presentatiesysteem, ideaal om informatie te delen bijv. thuis en op kantoor. De rail is ontwikkeld voor het ophangen van foto’s, papieren en documenten d.m.v. een 3-voudige klemming in de rail.

Papier Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Rails" ["url"]=> string(48) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Papier Rail" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/papier-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Actieve filters

Tekeningen ophangen? Posters ophangen?

Info rail of Papier Rail

Een Artiteq Info Rail, ook wel papier rail genoemd, is een handige oplossing om informatie te delen in een ruimte. Denk hierbij aan boodschappenlijstjes, tekeningen van de kinderen, foto’s of recepten. Met dit systeem hoeven wanden niet beschadigd te worden door punaises, plakbandjes e.d. en is het wisselen van tekeningen of posters snel en eenvoudig.

Met name in klaslokalen en in gangen van scholen is dit ophangsysteem onmisbaar geworden en wordt het ingezet  als de ideale etalage voor kindercreaties. Handig binnen handbereik aan de muur. De info rail van Artiteq is daarom een praktische toevoeging aan de wand in bijvoorbeeld de keuken, de kinderkamer en zelfs op kantoor.

Ook binnen de horeca wordt er gebruik gemaakt van Info Rails, om zo de bonnen te organiseren. In de zorg wordt deze steeds vaker ingezet en zelfs binnen de agrarische sector worden info rails gebruikt.

Kortom: deze Artiteq Info Rail is zeer veelzijdig in het gebruik.

Weg met de slordige stapel tijdschriften! Magazine Rail

Met de Magazine Rail, waarbij de rails direct tegen de muur bevestigd wordt, orden je magazines en bladen op een heel aantrekkelijke wijze. Opgeruimd en catchy, passend bij een modern interieur. Je creëert meer rust en overzicht in een ruimte. Ideaal voor de inrichting van wachtkamers en kantoren, maar ook voor kinderdagverblijven, bibliotheken en hotellobby’s.