Speciality Rail

Een Speciality Rail is voor die speciale plekken in het huis of bedrijf. Van traditioneel, tot heel modern, van rechte wanden, tot muren met een bocht.

Speciality Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Rails" ["url"]=> string(48) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Speciality Rail" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/speciality-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Actieve filters

Kantlat Rail of Schilderijlijst

Misschien is het wel het meest onderkende ophangsysteem. Eigenlijk is het woord systeem niet eens op z’n plaats. Het is de eenvoud die het doet, de vriendelijke vormgeving en de eenvoudige montage. We hebben het hier over de houten schilderijrails, ook wel houten kantlat genoemd.
Dit fraaie hulpmiddel om u dierbaarste foto’s, afbeelding, schilderij of misschien wel uw eigen werk op te hangen, is niet gebonden aan hoogte. U kunt de kantlat op elke gewenste hoogte aanbrengen; er zijn dus geen lange kabels of draden nodig. De houten lijst heeft een prachtig vloeiende vorm. Zeg maar een welving waar de zo genaamde galerie haken volledig op aansluiten. En aan die haken kunt u direct uw kunstwerkhangen. Mag de hoogte zo flexibel zijn als u zelf wilt, dat geldt ook voor de lengte. Voor een langere wand koppelt u ze eenvoudig tegen elkaar.
Deze horizontale ophanging kunt u met een paar schroeven aan de wand/muur bevestigen. Gebruik de houten uitvoering om de lijst de kleur te geven die past bij het interieur. Blank gelakt, geverfd in een aandacht vragende kleur of juist in de kleur van de achtergrond, dan blijft alleen de mooie vormgeving over. En pssst! Niet vergeten om de galerie haken mee te bestellen.

De Rail voor ronde muren

Met de STAS Evoluon wand rail kunnen gebogen wanden voortaan ook optimaal benut worden! De STAS Evoluon is speciaal ontwikkeld voor muren met een bocht, maar deze rail is net zo eenvoudig te monteren op rechte wanden of (licht) golvende wanden.

Tapijt ophangen

Wandtapijten kunnen mooie versieringen zijn voor kamers en muren die iets extra's nodig hebben. Ze kunnen ook textuur aan muren toevoegen en het geluid dempen. Hoewel tapijten niet kunnen breken als ze vallen, zien ze er nog steeds beter uit als ze goed worden opgehangen. Er zijn twee verschillende manieren om vloerkleden aan de muur op te hangen, maar welke methode je ook kiest, in een paar stappen heb je in een mum van tijd een prachtig tapijt bij jou aan de wand hangen!

DiBond Rail

De DiBond Rail is ontwikkeld om je DiBond, Forex, spiegel ed. zowel veiliger als makkelijker te bevestigen. Het heeft de mogelijkheid om het object in hoogte aan te passen. Het zorgt er tevens voor dat het object steviger en mooier hangt met name dunne objecten. De rail wordt als een complete set geleverd.

Tijdschriften Rail

Weg met die slordige stapel tijdschriften, want met de Artiteq Tijdschriften Rail, waarbij de rails direct tegen de muur bevestigd wordt, orden je magazines en bladen op een heel aantrekkelijke wijze. Opgeruimd en catchy, passend bij een modern interieur. Je creëert meer rust en overzicht in een ruimte. Ideaal voor de inrichting van wachtkamers en kantoren, maar ook voor kinderdagverblijven, bibliotheken en hotellobby’s.

De Z-Bar ophang Rails

De Z-Bar Ophang Rails worden vaak door professionele installateurs gebruikt voor het ophangen van relatief zware platte objecten. De met elkaar te verbinden aluminium strips zorgen voor een veilige fixatie en verdelen het gewicht over de muur. De kwalitatief hoogwaardige aluminium profielen grijpen in elkaar en zijn geschikt voor het ophangen van Lijsten, Spiegels, Kastjes en vele andere soorten platte objecten; en eenmaal opgehangen lijkt het net alsof ze zweven.

De Xpo Rail

De Xpo Rail is ideaal voor het ophangen van bewegwijzering en reclame-uitingen vanaf het plafond in ruimtes. In combinatie met de Artiteq Solid Slider ophangdraden en Panel Grips kunnen panelen van verschillend materiaal met een dikte tussen 1 en 4 mm vanaf het plafond gehangen worden. De Xpo Rail wordt bevestigd met behulp van clips waar de rail stevig op vast geklikt wordt. De Xpo Rail is ontworpen voor gebruik vanaf het plafond in de vrije ruimte. Dit betekent dat om veiligheidsredenen alleen het gebruik van Solid Slider ophangdraden wordt geadviseerd in combinatie met deze rail.