Ophanghaakjes

Alle beugels, D-ringen , winkelhaken en ophang sets. In deze categorie vind u alles wat u nodig heeft om uw schilderij, inlijsting of canvas van een ophanghaak en/of draad te voorzien beugels, D-ringen & ophanghaakjes

Ophanghaakjes

Subcategorieën

Actieve filters

Ophanghaakjes

Om een foto, schilderij, afbeelding of ander kunstwerk op een verantwoorde manier op te hangen ontkomt u niet aan wat praktische hulpmiddelen. U mag dus van “Alle Ophangsystemen” verwachten dat die hulpmiddelen in ons assortiment zitten. Op deze pagina ziet u een veelheid aan ophangmiddelen zoals beugels, haken, ringen, ophangsets enz.

Zo zult u de wereld beroemde Floreat wandhaken tegenkomen, de WallBuddies en de schilderij haakjes voor achterop uw schilderij of inlijsting, de Multi-haken en schuimkarton prikkers van GeckoTeq.

En om dit alles aan de muur te bevestigen, is er heel slim is de schroefduim, want normaal moet u deze met een tang ronddraaien om in de plug te geraken. Deze heeft echter een kruiskop en heeft u alleen een kruiskop schroevendraaier (hand of elektrisch) nodig.

Nuttige zaken dus, die het bekijken van deze pagina zeker de moeite waard maken.