Schroeven & Kit

Alle schroeven die u nodig heeft om onze ophangrails op de muur of aan het plafond te monteren. Ook houtschroeven voor de haakjes en beugels van uw schilderij lijsten of canvas prints.

Schroeven & Kit

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Ophang toebehoren" ["url"]=> string(53) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Schroeven & Kit" ["url"]=> string(67) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-toebehoren/schroeven-kit/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategorieën

Actieve filters

Schroeven

Schroeven zijn in veel gevallen onmisbaar om iets te bevestigen, waar een spijker niet toereikend en lijm te rigoureus is.

U treft op deze pagina een verscheidenheid aan schroeven van universeel tot speciaal. Het is een samenstelling van ArtiTeq, GeckoTeq, STAS en Newly.

Behalve de universele schroef hebben de andere een specifieke toepassing, wat overigens bij elke schroefsoort is aangegeven. Voorbeelden: plafondschroeven, gipsplaatschroeven en railschroeven.