array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Spankabel Systemen" ["url"]=> string(54) "https://www.alle-ophangsystemen.be/spankabel-systemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(60) "Stas V-Tense Display Afstand Schroefklem enkel - per 4 stuks" ["url"]=> string(117) "https://www.alle-ophangsystemen.be/spankabel-systemen/stas-v-tense-display-afstand-schroefklem-enkel-per-4-stuks.html" } } ["count"]=> int(3) }
€ 4,92
Stas V-Tense Display Afstand Schroefklem enkel - per 4 stuks

Stas V-Tense Display Afstand Schroefklem enkel - per 4 stuks

TCS30009

STAS spankabel klemmen - Combineert flexibiliteit en transparantie…

Kies uw gewenste accessoires

STAS Qubic Hanger Basic € 3,82
STAS 2mm Staal draad met Soft glijder - 15kg € 2,22
Artiteq Uniq Hanger 4/15kg € 4,84
Artiteq 2,0mm Twister Staaldraad € 7,62
Aantal producten
Totale prijs Exclusief belasting

De STAS spankabel systemen zijn innovatief en slank om omvangrijke reclamedisplays te vermijden! Deze spankabel klemmen van STAS zijn gemaakt van aluminium, hebben een geanodiseerde afwerking om prachtig te combineren met de staalkabels en zijn dus ideaal voor het ophangen van acrylpanelen of glazen planken.

Onze roestvrijstalen kabels ∅ zijn 1,5 mm dik en zijn ongelooflijk sterk om rek systemen en zware display houders te kunnen ondersteunen. Met discrete en stijlvolle bevestigingen zijn ze tegelijkertijd elegant en betrouwbaar. Alle aandraai schroeven zijn voorzien van plastic “voetjes” om zo enige beschadiging aan de vast te klemmen objecten te vermijden.
Hangende displays zijn zeker een geweldige manier om de aandacht te vestigen op uw merk of reclame. U kunt uw displays verbeteren door gebruik te maken van onze Stas kabelklemmen. Deze componenten zijn ontworpen om een ​​paneel van acryl of glas de illusie te geven dat het in de lucht hangt.

Perfect voor etalages en winkelpromoties op plaatsen zoals makelaars, showrooms, high street shops, musea en tentoonstellingen. Onze perspex displays kunnen uw kabeldisplay echt naar een hoger niveau tillen en de klant in staat stellen om met hun promoties te communiceren.

Side-by-side displays of planken
Deze STAS enkele en dubbele klemmen zijn ontworpen om een ​​enkel, maar ook een side-by-side display te creëren. Ze kunnen daarnaast ook worden gebruikt voor het bevestigen van planken en kunnen een stuk glas of acryl van 1,0 tot 4,5 mm en 4,0 tot 8,5 mm dik vastklemmen. Deze klemmen zijn gemaakt van aluminium om roest en corrosie te voorkomen.

Met een draagvermogen tot 20 kilo creëer je een hangend display of stelling met enorme stabiliteit en veiligheid. Tijdens de installatie is het belangrijk om het gewicht gelijkmatig te verdelen, door de paneelsteunen aan elke kant op dezelfde manier aan de planken te bevestigen.

Kabel staaldraad
Een ander onderdeel dat nodig is bij het maken van hangende planken of een advertentie display is onze gegalvaniseerde staaldraad compleet met muurbevestiging. Onze kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en hebben een diameter van 1,5 mm, dus zorgen voor stabiliteit en veiligheid, mits natuurlijk correct gemonteerd.

Al deze display klemmen worden verkocht per set van 4 en komen kompleet met alle benodigde inbus sleutels.

TCS30009

Datasheet

Dikte draad
1.5mm
Kleur
Alu
Levertijd
Met 3 werkdagen

Specifieke referenties