array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(21) "Anti-Diefstal & Inbus" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/anti-diefstal-inbus/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(26) "Artiteq Back Frame sleutel" ["url"]=> string(109) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/anti-diefstal-inbus/artiteq-back-frame-sleutel.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 4,72
Artiteq Back Frame sleutel

Artiteq Back Frame sleutel

0516030 / K6-R6.2 / K32- R0

Deze sleutel wordt gebruikt samen met de Ariteq Ophang- en Veiligheids schijfjes

Kies uw gewenste accessoires

Artiteq Back Frame ophang en veiligheids schijfjes - per stuk € 0,50
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting

Artiteq Nivellerings- en Veiligheids Hangers (clips) in grijs voor het Artiteq Back Frame Systeem met een 4,0mm gat. Het zijn A-symmetrische plastic "clipjes" met een lip en een off-center gat. Deze Artiteq egaliserende hangers worden aan de wand per paar bevestigd met een schroef. Het gat in het schijfje is niet centraal en de hangers zijn - met de sleutel - te draaien totdat het Artiteq Back Frame recht op niveau en waterpas hangt.

Elke hanger heeft een 6mm verticale verstelling en komt zonder schroef en plug; deze zijn optioneel en niet inbegrepen. Daarnaast kan het foto paneel aan de de wand worden bevestigd en anti-diefstal vergrendeld met behulp van 4 van deze hangers. De lijst hangt dan aan de beovenste twee clips en door de onderste 2 clips te draaien, met de veiligheids sleutel wordt het foto paneel vergrendelt.

0516030

Data papier

Kleur
Grijs
Levertijd
Met 3 werkdagen

Specifieke referenties

Downloaden

Artiteq Back Frame

Downloaden (254.3KB)

Artiteq Back Frame Secure

Downloaden (104.01KB)