Plak- & Tegelhangers

Alle plak- en tegelhangers voor het ophangen van platte objecten, zoals tegels, grammofoonplaten, posters op karton, kleine spiegels en andere acrylaat en glasplaatjes.

Plak- & Tegelhangers

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Plak- & Tegelhangers" ["url"]=> string(76) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/plak-tegelhangers/" } } ["count"]=> int(3) }

Plak- en Tegelhangers

GeckoTeq is bij deze hulpmiddelen alleen aan het woord, of beter gezegd aan het kleven. Op één systeem na gaat het om het ophangen van foto’s, afbeeldingen op glas, DiBond en Forex.

De plak- en tegelhangers van GeckoTeq kunt u aan de achterzijde van een kunstwerk aanbrengen. Op deze wijze voorkomt u beschadigingen. Ze zijn in alle gevallen effectief als u de juiste hanger kiest bij het gewicht dat gedragen moet worden. Ook vind u hierbij een DiBond hanger die voorzien is van een veiligheid set.

Al deze hangers kunnen met een haak aan de muur gehangen worden, maar ook als u kunstwerken met een Perlondraad of staalkabel aan een schilderij rail wilt hangen kunt u deze plakhangers gebruiken.

Vergeet u niet om eventueel Bumpers mee te bestellen om de onderkant van het beeldmateriaal dezelfde afstand tot de wand te geven als de bovenkant.