Ophang Stangen

Een klassiek ophangsysteem voor de zwaarste schilderijlijsten. Onze ophangstangen worden geproduceerd van staal of aluminium en zijn daardoor extra sterk.

Ophang Stangen

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Ophang Stangen" ["url"]=> string(80) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-stangen/" } } ["count"]=> int(3) }

Picture Rail Ophangstangen

Schilderijen kunnen snel en eenvoudig worden gewisseld met Classic Rail ophangstangen.

De Classic Rail is een wandrail die veel gebruikt wordt in galeries en tentoonstellingen. Dit ophangsysteem heeft een open J-vorm, waarmee schilderijen en andere wanddecoraties eenvoudig opgehangen kunnen worden door middel van stangen en schuifveren.

De staven die in de rail kunnen worden geplaatst variëren in diktes van 2, 3 en 4 mm en hebben elk hun eigen maximale draagkracht en maken gebruik van verschillende schuifveren of haken.

Wil je een discreet alternatief voor de stang, dan is het mogelijk om een ​​cilinderblok met transparant perlonkoord in de rail te gebruiken.