S Haak

Interfinish, Maars, Interwand of Verwol Scheidingsmuurhaken - hier vindt u ze allemaal.

S Haak

array(2) { ["links"]=> array(5) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Wand en Muur Haken" ["url"]=> string(97) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/wand-en-muur-haken/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(6) "S Haak" ["url"]=> string(104) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/wand-en-muur-haken/s-haak/" } } ["count"]=> int(5) }

Haken om kunstwerken op te hangen aan een J-Rail in combinatie met draden met een lus.

De bevestiging aan de rail is – op deze manier – anders. De S-haak kan aan een geschikte J-rail worden gehangen en is belastbaar tot 15 kg. Gebruik altijd draden met een lus. Een alternatief is de nieuwe Artiteq J-haak die met de Twister bevestiging direct in de rail wordt geplaatst. Het draagvermogen is 5 kg.

Interfinish, Interwand  of Verwol scheidingswandhaken

Deze unieke muurhaak zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bevestiging. Creëer in een handomdraai een compleet ophangsysteem! Breng meer sfeer en gezelligheid in uw bedrijf met wanddecoraties. Boren in de muur is niet meer nodig, je klikt de haak eenvoudig aan de muur. Geen spoor nodig! Haak van topkwaliteit voor een langdurige en veilige bevestiging.