LED & Akoestiek Ophangsystemen

Hier vind u alles wat u nodig heeft op het gebied van Staalkabelhouders & Grippers voor het ophangen van uw verlichting, LED- en acoustische panelen

LED & Akoestiek Ophangsystemen

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.be/led-akoestiek-ophangsystemen/" } } ["count"]=> int(2) }

LED Paneel, Lampen en Verlichting Ophangset Systeem - ook zeer geschikt voor allerlei Akoestische Panelen. U vindt hier de complete LED verlichting en Paneel staalkabel & perlonkabel ophangsets.

Met de komst van LED verlichting is de toepassing van kunstlicht enorm verruimd. Spotjes tegen het plafond zijn er nog steeds, maar via LED kan er speels met licht worden omgegaan. Extra voordeel: LED produceert bijna 75% licht en 25% warmte. Bij traditionele verlichting is dat juist andersom.

Verlichting, kunst en foto’s ophangen aan wanden en muren lijkt gevoelsmatig eenvoudiger dan dingen aan plafonds bevestigen. De werkelijkheid is dat, met materiaal van alle-ophangsystemen.nl, het zelfs een “koud kunstje” te noemen is. Panelen en verlichting aan plafonds ophangen lijkt dus een veel ingewikkelder klus al was het maar dat je boven je hoofd moet werken. Wij nemen de grootste weerstand weg en maken ook het ophangen van ledverlichting en panelen een stuk eenvoudiger.

Akoestische absorptiepanelen zijn geluidsabsorberend en verbeteren de akoestiek in ruimtes. Na de aanschaf is de laatste stap het ophangen van het absorptiepaneel. De te gebruiken kabels zijn in lengte verstelbaar en kunnen zelf worden voorzien van haken, klemmen en lussen. Alle Ophangsystemen heeft hiervoor een ruim assortiment beschikbaar.

Dat doen we door uitgekiend materiaal te leveren dat speciaal voor een gemakkelijke werking ontworpen is. Met slimme plafondmontage van bekende merken als GeckoTeq, Stas en Artiteq is het ophangen, na misschien een enkel gat boren, vriendelijk eenvoudig geworden. Met producten als montage middelen, zelf klemmen, lus hangers, draadklemmen, magneet montage en wat eenvoudig gereedschap kijkt u al heel snel trots naar uw eigen montage werkzaamheden.

Alles is in deze categorie “LED & Akoestiek Panelen” eenvoudig en overzichtelijk te bestellen. En heeft u liever pasklare sets, ook daarin wordt voorzien.