Haken Zelfremmend

Geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties tot 15 kg. De zelf remmende palhaak klemt zich vast op de draad door het veermechanisme dat binnen in de haak zit.

Haken Zelfremmend

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Haken Zelfremmend" ["url"]=> string(96) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/haken-zelfremmend/" } } ["count"]=> int(4) }

Zelfremmende haken

Deze haken zijn geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties tot 20 kg. Bijna alle haken in dit segment zijn "zelfremmend".

Het verschil tussen de haken vind je in het ontwerp en de toegepaste remtechniek. Uit het brede assortiment kunt u een keuze maken op basis van het merk, het ontwerp, het draagvermogen en de remtechniek.

Het draagvermogen van de haak moet zijn afgestemd op dat van de te gebruiken rail en draden. De zelfborgende haken kunnen gebruikt worden op Perlondraad, staaldraad en 2 mm staven. Natuurlijk kan de prijs ook een rol spelen.

Bij het bestellen krijg je een overzicht van de relevante accessoires te zien zodat je een volledige keuze kunt maken.