Haken Voor een J-Rail

Met de ophangstangen is een J-rail ideaal voor het wisselen van schilderijen op hoge wanden. Ook een onzichtbaar perlon koord of een stevige staalkabel zijn mogelijk. 

Haken Voor een J-Rail

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(21) "Haken Voor een J-Rail" ["url"]=> string(100) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/haken-voor-een-j-rail/" } } ["count"]=> int(4) }

Deze haken zijn speciaal bedoeld bij het gebruik van een J rail of Galerie Rail. Een dergelijke rail is vooral interessant bij exposities en tentoonstellingen omdat het kunststuk ophangen en verwisselen heel eenvoudig vanaf de grond is.

Bij andere rail systemen dient er namelijk wel een trap gebruikt te worden om de draden en haken in de rail te hangen en uit de rail te verwijderen of vervangen. De getoonde haken hebben zelf meestal een haak- of klem vorm.

U ziet bij elk onderdeel het draagvermogen vermeld om aan te geven welke haak het beste bij het gewicht past van het object of objecten dat u op wilt hangen.