Fotoplank Rail

De Stas Grip-Up wand rail - veelzijdig en gewoon extra handig

Fotoplank Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.be/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Fotoplank Rail" ["url"]=> string(75) "https://www.alle-ophangsystemen.be/wandmontage-railsystemen/fotoplank-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Fotoplank

De Stas Grip-Up wand rail - veelzijdig en gewoon extra handig

Minimalistisch design en verkrijgbaar in diverse kleuren. Geef je mooiste foto's (en andere kleine aandenkens) een speciale plek aan de muur door ze uit te lichten op deze wandplank.

Vind je het moeilijk de perfecte plek voor je foto’s en kleine snuisterijen te vinden? Koop dan een foto- of lijstenplank, dan kun je gemakkelijk de indeling van de fotolijsten, posters en andere spulletjes omgooien als je het zat bent.
Onze wand rails zijn er in het wit, alu en zwart leverbaar. Kies uit een aantal verschillende lengtes tussen de 50 en 200 cm.

Durf een beetje gewaagd te zijn wanneer je posters kiest voor op de lijstenplank, door bijvoorbeeld posters in verschillende afmetingen te kiezen.