Galerie J-Rail

De J-Rail is een ophangsysteem dat vaak toegepast wordt in een galerie en bij tentoonstellingen. Dankzij de open J-vorm kunnen decoraties snel opgehangen en van plaats verwisseld worden.

Galerie J-Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.be/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Galerie J-Rail" ["url"]=> string(75) "https://www.alle-ophangsystemen.be/wandmontage-railsystemen/galerie-j-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Een ophangsysteem dat u flexibiliteit oplevert. U wilt bijvoorbeeld bij een tentoonstelling, kunsthal, galerie of presentatie kunstwerken en afbeeldingen snel kunnen wisselen. Dat wil zeggen zonder extra gereedschap.

De J-Rail is het beste antwoord en de letter "J" is de exponent. De vorm van de J is namelijk gebruikt als ophanghaak. Een J-haak kunt u eenvoudig uit de rail tillen.

Uit de informatie bij de afbeeldingen kunt u opmaken dat er twee types J-Rails worden aangeboden: een draagvermogen van 20 kg of 100kg per meter. De uitvoeringen zijn echter wel iets verschillend.

Bovendien is er een heel slim systeem van Newly, voor zowel stangen als draden, dat een gewicht van max. 50 kg. per meter kan dragen. Deze laatste is alleen in wit verkrijgbaar.

Bij het bestellen kunt u gelijk de bijbehorende accessoires kiezen. De Newly rail kan echter gemakkelijk geschilderd worden.