array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Hoekverbinders" ["url"]=> string(73) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/hoekverbinders/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(42) "Artiteq Back Frame Insteek hoek - per stuk" ["url"]=> string(118) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/hoekverbinders/artiteq-back-frame-insteek-hoek-per-stuk.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 1,50
Artiteq Back Frame Insteek hoek - per stuk

Artiteq Back Frame Insteek hoek - per stuk

0517010 / K6-R6.1 / R14-R0

Deze hoekjes worden per stuk verkocht

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
10010%Tot € 15,00
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting

Het verbinden van de profieldelen is eenvoudig. Druk de hoekverbinder in een profieldeel totdat de rechte vlakken van het profiel en de hoekverbinder nauw op één lijn liggen. Dan voer je dezelfde actie uit met het volgende profieldeel.

Als de verbinding niet helemaal succesvol is, gebruik dan geen harde tools om uw doel te bereiken. Een kleine (rubberen) hamer is voldoende voor een goede sluiting. Misschien onnodig is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste lengtes worden aangesloten. Ga op deze manier door totdat er een U-vorm is gevormd.

U kunt nu de twee overgebleven inschuif hoekverbinders tegelijkertijd in het resterende profiel plaatsen en vervolgens aansluiten op de bestaande U-vorm zodat er een stevig frame ontstaat.

Het "vlakke" oppervlak van de gegoten kunststof insteekhoek heeft een unieke combinatie van rondingen om een ​​licht concaaf oppervlak op het hechtoppervlak te creëren. Dit minimaliseert het risico dat de scherpe hoek van een verstekkozijn bij het buigen een hobbel op de voorkant van het paneel veroorzaakt.

0517010

Datasheet

Kleur
Grijs
Levertijd
Op voorraad

Specifieke referenties

Downloaden

Artiteq Back Frame

Downloaden (254.3KB)

Artiteq Back Frame Secure

Downloaden (104.01KB)