array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Muur & plafond clips" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/muur-plafond-clips/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(61) "Artiteq Back Frame ophang en veiligheids schijfjes - per stuk" ["url"]=> string(145) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/muur-plafond-clips/artiteq-a-symmetrische-ophang-en-veiligheids-schijfjes-per-stuk.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 0,50
Artiteq ophang en veiligheids schijfjes - per stuk

Artiteq Back Frame ophang en veiligheids schijfjes - per stuk

0516020 / K6-R6.2 / K32 R0

leverbaar per stuk - elk met een afmeting van 35 x 25 mm

Kies uw gewenste accessoires

Artiteq Back Frame sleutel € 4,72
Artiteq Rail Schroef - 3.5x45mm € 0,11
Artiteq Universele Wand Plug - 6mm € 0,08
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting

Artiteq Nivellerings- en Veiligheids Hangers (clips) in grijs voor het Artiteq Back Frame Systeem met een 4,0mm gat.

Het zijn A-symmetrische plastic "clipjes" met een lip en een off-center gat. Deze Artiteq egaliserende hangers worden aan de wand per paar bevestigd met een schroef. Het gat in het schijfje is niet centraal en de hangers zijn - met de sleutel - te draaien totdat het Artiteq Back Frame recht op niveau en waterpas hangt. Elke hanger heeft een 6mm verticale verstelling en komt zonder schroef en plug; deze zijn optioneel en niet inbegrepen.

Daarnaast kan het foto paneel aan de de wand worden bevestigd en anti-diefstal vergrendeld met behulp van 4 van deze hangers. De lijst hangt dan aan de beovenste twee clips en door de onderste 2 clips te draaien, met de veiligheids sleutel wordt het foto paneel vergrendelt.

Montage instructies - deze verwijzen naar de laatste afbeelding hierboven: 

  1. Bepaal de gewenste hoogte waarop het paneel moet komen te hangen en meet de afstand bovenzijde paneel tot plafond (maat A).
  2. Meet de afstand bovenkant paneel tot bovenkant backframe (maat B) (ons advies is 100mm, maar dit wordt niet altijd opgevolgd).
  3. De boorhoogte voor de bovenste gaten is dan, gemeten vanaf het plafond A + B + 38mm.
  4. Meet de hoogte van de backframe (maat C).
  5. De boorhoogte van de onderste gaten is dan C - 78mm onder de bovenste gaten.
  6. Bepaal de precieze plaats (horizontaal) waar je het paneel op wilt hangen en zet een kleine markering op de muur waar het midden van het paneel moet komen.
  7. Meet de breedte van de backframe (maat D).
  8. De afstand tussen de gaten horizontaal is D – 100mm (links en rechts even grote afstand tot het midden aanhouden, dus (maat D + 100) gedeeld door 2).
  9. Nu liggen de posities van de gaten zowel verticaal als horizontaal vast.
  10. Teken deze posities af op de wand en controleer deze nogmaals voor het boren.
0516020

Datasheet

Kleur
Grijs
Levertijd
Op voorraad
Dikte
8,0mm

Specifieke referenties

Nieuw

Downloaden

Artiteq Back Frame

Downloaden (254.3KB)

Artiteq Back Frame Secure

Downloaden (104.01KB)