array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophanghaakjes" ["url"]=> string(72) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/ophanghaakjes/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(49) "GeckoTeq - Open Schroefhaak verzinkt - in 3 maten" ["url"]=> string(122) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/ophanghaakjes/geckoteq-open-schroefhaak-verzinkt-in-3-maten.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 0,29

GeckoTeq - Open Schroefhaak verzinkt - in 3 maten

GT0132 K3-R13.7

Leverbaar in 3 maten

Kies hier de grootte van de haak

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
1010%Tot € 0,29
5020%Tot € 2,90
10030%Tot € 8,70
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting

Een schroefhaak lijkt zo simpel maar wordt zo enorm breed toegepast. In balken, op balkons voor planten op te hangen, om metalen kabels te bevestigen en zelfs in het groot bij hijswerktuigen. De schroefhaak kent geen kruiskop en toch is een schroevendraaier het beste hulpmiddel. Even voorboren in hout of een plug in een muur. De verzinkte schroefhaak is in feite een schroef met een oog dat voor een deel niet gesloten is.

Door een schroevendraaier zijwaarts door het half-open oog te steken kunt u het schroefgedeelte al draaiend moeiteloos in de wand laten verdwijnen. Deze schroefhaken zijn ijzersterk, letterlijk en figuurlijk. En loslaten van de wand of balk is er niet bij; hij “vreet” zich altijd volledig vast.

Eigenlijk mogen schroefhaken nooit in de voorraadbak met klusmateriaal ontbreken. Want hoe vaak wordt er niet gevraagd: “Ach, kun jij dat even voor me ophangen?”

GT0132
K3-R13.7

Datasheet

Kleur
Zilver
Levertijd
Op voorraad

Specifieke referenties