array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Hoe kan je foto's en ingelijste kunst eenvoudig op schuine wanden hangen

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 1149
Hoe kan je foto's en ingelijste kunst eenvoudig op schuine wanden hangen

Naadloze installatie: de twee paneelbevestigingen werken perfect samen om een stevige, gestroomlijnde montagezitting te vormen. Omdat de dikte van elke haak slechts 2 mm is, is de tussenruimte minimaal.

Eenvoudig te installeren: de installatie is snel en eenvoudig, gebruik gewoon een lange schroef om een clip aan de muur te bevestigen met het uitsteeksel naar boven gericht, gebruik vervolgens een korte schroef om de andere clip aan de lijst te bevestigen met het uitsteeksel naar beneden, en plaats het ten slotte ze samen en vergrendel daarmee de installatie.

Praktisch en herbruikbaar: de zware aanschroefbeugels kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor kleine ophangingen. Voor brede wandophangingen worden meerdere bevestigingen aanbevolen. Wanneer u de aan de muur gemonteerde objecten moet verwijderen om schoon te maken of om andere redenen, tilt u deze eenvoudig van af en weer op de beugels.

Klik hier voor meer informatie

Laat uw reactie achter