array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(6) "Merken" ["url"]=> string(46) "https://www.alle-ophangsystemen.be/fabrikanten" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "STAS" ["url"]=> string(41) "https://www.alle-ophangsystemen.be/3_stas" } } ["count"]=> int(3) }

Lijst met producten per merk STAS

STAS picture hanging systems heeft de laatste jaren meerdere malen bewezen de meest innovatieve fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ophangsystemen te zijn.

Op deze website treft u een groot aantal door STAS ontwikkelde oplossingen aan om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen.

Niet voor niets levert STAS wereldwijd aan de meest prestigieuze musea, galerieën, universiteiten, overheidsinstellingen. Maar ook voor thuisgebruik heeft STAS voor iedere situatie een uitstekende maatoplossing.

Kortom; STAS…een naam die blijft hangen!

Als zelfstandig klusjesman krijgt Rien Stas begin jaren ’90 de vraag om kunst op te hangen. Hij verdiept zich in de bestaande schilderij ophangsystemen en komt al snel tot de conclusie dat hij het zelf beter kan…

In 1995 richt Rien, samen met zijn broer André, STAS picture hanging systems op. Rien richt zich op de ontwikkeling en André pakt de algemene leiding van het bedrijf op. Het assortiment groeit snel en de innovaties op het gebied van schilderij ophangsystemen vervullen duidelijk een behoefte in de markt want ze zijn vanaf de start een doorslaand succes! STAS innoveert vanuit de filosofie: voor iedere situatie een passende oplossing.

De slimme ophangoplossingen zijn veelal gepatenteerd en STAS sleept diverse prijzen in de wacht. Niet alleen in Nederland zijn we succesvol, ook wereldwijd maken we naam en exporteren we naar meer dan 50 landen in de wereld! STAS is inmiddels, met dank aan al onze afnemers, sterk gegroeid. Ook de komende jaren blijven we innoveren!

Tijdens de internationale uitvinders beurs in Geneve (Salon International des Inventions) heeft STAS de gouden medaille gewonnen voor de ophanghaak SmartSpring.

In 2001 wordt in Amsterdam het belangrijke predikaat ‘Goed Industrieel Ontwerp’ toegekend aan de STAS cobra.

Het gepatenteerde STAS minirail ophangsysteem heeft de prestigieuze Best New Product Award for Decorative Accessories gewonnen. Deze belangrijke Award wordt toegekend aan producten voor de interieurbranche die zich onderscheiden in goed design, functionaliteit en duurzaamheid. De Award werd voor de 21ste keer uitgereikt tijdens dé beurs designEX in Melbourne.

De STAS multirail werd in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100. Deze top 100 wordt gezien als de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor bedrijven in het MKB.

Daarnaast heeft STAS inmiddels meer dan 20 gepatenteerde producten in het assortiment. Ook voor de toekomst heeft STAS nieuwe ontwikkelingen in gang gezet. STAS streeft ernaar om ook de komende jaren innovatief marktleider te blijven!