array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Maak Van Uw Fotopaneel Een Juweeltje

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 410
Maak Van Uw Fotopaneel Een Juweeltje

Met het gebruiksvriendelijke “Photo Panel Back Frame” van GeckoTeq krijgt uw fotopaneel allure, wordt het een blikvanger aan de wand en promoveert u een mooie foto naar een kunstwerk.

U kunt het aluminium frame bestellen aan de hand van de maat van uw paneel. Het frame stelt u samen door te kiezen uit de rails lengtes die u nodig heeft en waaruit u dus de frame delen (indien nodig) op maat kunt zagen. Met hooguit 4 zaagsneden bent u klaar. Met de 4 inschuifbare hoekstukken maakt u er het gewenste frame van. Daarna plakt u het “Photo Panel Back Frame”, via de door ons al aangebrachte zelfklevende tape, op de achterzijde van uw fotopaneel. Nog even de ophanghaakjes vastschroeven en uw kunstwerk kan z’n weg naar de muur vinden.

De rails lengtes waaruit u kunt kiezen zijn van 30 tot 200cm lang. Het “Photo Panel Back Frame” moet rondom 5-10cm kleiner zijn dan het fotopaneel zelf, zodat het aan de zijkanten niet zichtbaar is.

Laat uw reactie achter