array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Weg met de slordige stapel tijdschriften!

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 677
Weg met de slordige stapel tijdschriften!

Met de Tijdschriften Rail, waarbij de rails direct tegen de muur bevestigd wordt, orden je tijdschriften en bladen op een heel aantrekkelijke wijze. Opgeruimd en catchy, passend bij een modern interieur. Je creëert meer rust en overzicht in een ruimte. Ideaal voor de inrichting van wachtkamers en kantoren, maar ook voor kinderdagverblijven, bibliotheken en hotellobby’s.

De Tijdschriften Rail heeft een vaste montage, direct aan de wand. Meerdere rails onder elkaar bieden de mogelijkheid meerdere tijdschriften te presenteren. De rail is beschikbaar in 99 cm, 133 cm en 166 cm, voor respectievelijk 3, 4 of 5 magazines en in een zwarte of aluminium uitvoering.

In drie simpele stappen is de Tijdschriften Rail zo bevestigd aan de muur en kunnen de boekjes, tijdschriften en magazines opgehangen worden!

https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/artiteq-tijdschriften-rail-in-2-kleuren.html

Laat uw reactie achter