array(2) { ["links"]=> array(5) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(79) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Draden & Haken" ["url"]=> string(92) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/draden-haken/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(43) "Artiteq Ophang Set -Twisterdraad + haak 4kg" ["url"]=> string(130) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/draden-haken/artiteq-schilderij-ophang-set-4kg.html" } } ["count"]=> int(5) }
€ 4,41
€ 4,90
-10%
Artiteq set perlon twister 150cm

Artiteq Ophang Set -Twisterdraad + haak 4kg

96670 / K2-R3+K1-R3

Artiteq Minihaak compleet met een 150cm Twister Perlondraad en een draagvermogen van 4kg

Dit pakket bevat

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting

Deze Artiteq set bevat een haak met een draagkracht van 4 kg (Artiteq Mini-haak) en een perlondraad met een lengte van 150 cm met twister fitting.

De perlondraad, die gemaakt is van kunststof, zorgt ervoor dat u een betrouwbaar ophangsysteem heeft dat door de transparante kleur niet of nauwelijks opvalt. De perlondraad is voorzien van een twister fitting om in de rail te bevestigen.

De Twister biedt de meest logische manier van inhaken: indraaien, vastklikken en klaar. U hangt uw kunst direct op de gewenste plek; op elke willekeurige plaats. Geschikt voor alle Artiteq rails en de Newly R10, R20 en R30 Rail, plus alle Artiteq rails. Deze draden zijn echter niet geschikt voor de diverse Stas rail profielen.

De Twister is een unieke innovatie die u in staat stelt om een ophangdraad eenvoudig en snel te bevestigen, te verplaatsen en te verwijderen.

De twister wordt geleverd met een perlonkoord met een dikte van 2,0 mm en heeft een maximale belasting tot 20kg.

Dit type van railbevestiging is ook leverbaar in staaldraad of stang uitvoering.

96670

Datasheet

Kleur
Transparant
Levertijd
Met 3 werkdagen
Lengte
150cm

Specifieke referenties

Nieuw

Downloaden

Handleiding Artiteq Toebehoren

Downloaden (6.19MB)