Draden Stangen Haken Magneten

De onmisbare verbindingen tussen rails en kunstwerken zijn draden, haken, stangen en magneten. In ons assortiment mist er geen een.

Draden Stangen Haken Magneten

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } } ["count"]=> int(2) }

Actieve filters

Wat was er eerder, de haken of draden en stangen? Die vraag is nauwelijks te beantwoorden, want ze kunnen niet buiten elkaar. Vandaar bieden wij een enorm assortiment, waarbij de onderdelen elkaar versterken. Want wat kan een haak zonder stang of draad betekenen? Of andersom? Juist de perfecte combinatie zorgt ervoor dat uw kunstwerken veilig, elegant en flexibel op te hangen zijn.

Om een fractie van het grote assortiment haken te noemen zijn dat minihaken, zelf remmende-, glij-, kantlat, museum- en lushaken. U vindt ze allemaal in het overzicht van de 83 verschillende haken. Maakt hangen makkelijk en kiezen een feest.

En dan de verbinding tussen de haken aan de rails en het kunstwerk. Overigens, ook heel andere zaken dan kunstwerken moeten soms hangen; van klein en groot tot vlak of dik. De hoofdrolspelers zijn Perlon en staal draden. De eerste blank, dun en nauwelijks opvallend. De stalen