Draden Stangen Haken Magneten

Alle draden, haken, stangen en magneten voor onze ophangsystemen. Perlondraden, magneethaken, staaldraad, schroefhaken? Zoek niet langer, je vindt ze hier!

Draden Stangen Haken Magneten

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } } ["count"]=> int(2) }

Wat was er eerder, de haken of draden en stangen? Die vraag is nauwelijks te beantwoorden, want ze kunnen niet buiten elkaar. Vandaar bieden wij een enorm assortiment, waarbij de onderdelen elkaar versterken. Want wat kan een haak zonder stang of draad betekenen? Of andersom? Juist de perfecte combinatie zorgt ervoor dat uw kunstwerken veilig, elegant en flexibel op te hangen zijn.

Om een fractie van het grote assortiment haken te noemen zijn dat minihaken, zelf remmende-, glij-, kantlat, museum- en lushaken. U vindt ze allemaal in het overzicht van de 83 verschillende haken. Maakt hangen makkelijk en kiezen een feest.

En dan de verbinding tussen de haken aan de rails en het kunstwerk. Overigens, ook heel andere zaken dan kunstwerken moeten soms hangen; van klein en groot tot vlak of dik. De hoofdrolspelers zijn Perlon en staal draden. De eerste blank, dun en nauwelijks opvallend. De stalen uitvoering is er voor zwaardere objecten maar deze draden blijven desondanks bescheiden in hun zichtbaarheid. Bovendien is er ook een witte uitvoering.

Beide draadsoorten zijn uitgerust met de eerdergenoemde haken en bij het gebruik van een ophangrail kennen ze een even fraaie als simpele bevestiging. Zo is er de Twisterhaak die onder in de gleuf van de rail gestoken kan worden en daarna met een kwarslag zich in de rail bevestigd weet. Liever de draad vanuit de zijkant van de rail inbrengen? Natuurlijk zit die oplossing ook in ons assortiment o.a. met de Solid glijder.

Perlon draad en staaldraad is er van 1,5 tot 2 mm. Maar liefst 52 draadsoorten, met of zonder ophanghaak, plus talrijke hulpmiddelen worden op deze pagina gepresenteerd. Ophangen? Leuker kunnen we het niet maken.