array(2) { ["links"]=> array(6) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(79) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Staal Draden" ["url"]=> string(92) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/staal-draden/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Twister bevestiging" ["url"]=> string(112) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/staal-draden/twister-bevestiging/" } [5]=> array(2) { ["title"]=> string(51) "Newly R70 Museum Rail Twister Lock 2,5mm staalkabel" ["url"]=> string(175) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/staal-draden/twister-bevestiging/newly-r70-museum-rail-twister-lock-staalkabel-in-3-lengtes.html" } } ["count"]=> int(6) }
€ 13,18
Newly R70 Museum Rail Twister Lock 2,5mm staalkabel

Newly R70 Museum Rail Twister Lock 2,5mm staalkabel

6200200

Alleen te gebruiken in combinatie met de Newly Safety Hook H70 Auto-Grip Lock en R70 Museum Rail

Kies de gewenste lengte

Kies uw gewenste accessoires

Newly H70 Zelfremmende Autogrip-Lock Museum Haak € 26,95
Aantal producten
Totale prijs Exclusief belasting

De Twister Lock staalkabel is speciaal ontwikkeld voor de Newly R70 Museum Line schilderijrail en wordt gebruikt in combinatie met de Newly H70 Auto-Grip Lock veiligheidshaak. Dit ophangconcept is speciaal ontworpen voor het veilig ophangen van grote en zware schilderijen en objecten in musea en galerieën.

De staalkabel met Twister Lock is eenvoudig in gebruik. Steek de smalle kant van de Twister Lock in de rail, draai deze 90° en trek voorzichtig aan het touw zodat de Twister Lock stevig in de rail vastzit, klaar. Met dit mechanisme kan de twister lock overal in de rail worden geplaatst en verwijderd. De draad is tevens voorzien van een Cliq2fix veiligheidssysteem, wat ervoor zorgt dat de draad niet uit de rail glijdt bij het ophangen of verhangen. Hierdoor hangt de draad altijd stevig in de rail.

De Twister Lock staalkabel is verkrijgbaar in lengtes van 200cm, 300cm en 500cm en heeft een maximaal draagvermogen van 70 kg.
In combinatie met de Newly veiligheidshaak H70 Auto-Grip Lock is het maximale draagvermogen 100kg voor het ophangen van een schilderij met 2 ophangkoorden en 2 schilderijhaken.

Let op: Het aangegeven maximale draagvermogen geldt voor het ophangen van een schilderij met 2 ophangkabels en 2 schilderijhaken. Het gewicht van de afbeelding mag het aangegeven draagvermogen niet overschrijden, omdat anders een veilige ophanging niet kan worden gegarandeerd. Het draagvermogen neemt niet toe door het gebruik van extra ophangkabels of schilderijhaken! Voor elke ophanging geldt het kleinste opgegeven draagvermogen als maximaal gewicht.

Let op: De Newly Staal draad Kabel met Twister Lock is alleen te gebruiken in combinatie met de Newly Safety Hook H70 Auto-Grip Lock.

6200200

Datasheet

Draagvermogen per draad
70kg
Levertijd
alleen op bestelling

Specifieke referenties