array(2) { ["links"]=> array(5) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Haken Zelfremmend" ["url"]=> string(96) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/haken-zelfremmend/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(48) "Newly H70 Zelfremmende Autogrip-Lock Museum Haak" ["url"]=> string(142) "https://www.alle-ophangsystemen.be/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/haken-zelfremmend/newly-h70-zelfremmende-autogrip-lock-haak.html" } } ["count"]=> int(5) }
€ 26,95
Newly H70 Zelfremmende autogrip lock Haak

Newly H70 Zelfremmende Autogrip-Lock Museum Haak

6100100 / K3-R9.8

Draagvermogen 70kg en leverbaar per stuk en alleen te gebruiken in combinatie met de Newly Staal draad Kabel met Twister Lock van 2,5mm

Kies uw gewenste accessoires

Newly R70 Museum Rail Twister Lock 2,5mm staalkabel € 15,95
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

De H70 autogrip lock haak is speciaal ontworpen voor het ophangen van zware kunstwerken gecombineerd met de staalkabel 2.5mm Twister Lock en de R70 Museum Line rail. Deze haak kan alleen gebruikt worden in combinatie met de staaldraad 2.5mm Twister Lock. Een robuuste haak met een draagcapaciteit van maar liefst 70kg voorzien van een safety- en auto lock functie voor een extra stukje zekerheid.

Voor het verstellen van de haak dient men de knop in te drukken. Door vervolgens deze knop naar links of naar rechts te draaien wordt deze weer vergrendeld. Het is aan te raden om twee staaldraden van 2.5mm en twee H70 haken te gebruiken bij zwaardere schilderijen en objecten. Bij het gebruik van twee draden en haken is de maximale draagcapaciteit 100kg.

Alleen te gebruiken in combinatie met de 2.5mm Twister lock staakkabel.

Indien men tijdens een expositie ook kleinere werken aan het R70 gehangen moeten worden, bieden de standaard 2.0mm Perlon of 1.8mm staalkabel i.c.m. de Newly H50 of H100 haken een goede oplossing. Hiervoor voorkomt men dat de kleinere werken aan de Newly staal 2.5mm te veel speling hebben en gaan schommelen of kantelen.

Newly's exclusieve veiligheidshaak H70 Auto-Grip Lock is speciaal ontwikkeld voor de Newly schilderijrail R70 Museum Line en wordt gebruikt in combinatie met de Newly staalkabel 2.5mm Twister Lock. Dit ophangconcept is bedoeld voor het veilig ophangen van grote en zware schilderijen en objecten in musea en galerieën.

Comfortabele bediening en hoog draagvermogen zijn gecombineerd in deze robuuste veiligheidshaak. Het heeft een zelfremmend mechanisme zodat het op elke hoogte aan het touw kan worden bevestigd. Daarnaast zorgt de autolock-functie voor veiligheid. Om de positie van de haak op de draad aan te passen, wordt de zwarte flens naar beneden geduwd en wordt de haak verplaatst. Wanneer u de trekker loslaat, vergrendelt de haak op de draad. Vergrendel vervolgens de haak extra door de flens naar links of rechts te draaien. Hierdoor hangt de haak altijd stevig en veilig aan de draad.

De Newly veiligheidshaak H70 Auto-Grip Lock heeft een maximaal draagvermogen van 70 kg. In combinatie met de Newly staalkabel 2.5mm Twister Lock is het maximale draagvermogen 100kg voor het ophangen van een schilderij met 2 ophangdraden en 2 schilderijhaken.

Let op: Het aangegeven maximale draagvermogen geldt voor het ophangen van een schilderij met 2 ophangkabels en 2 schilderijhaken. Het gewicht van de afbeelding mag het aangegeven draagvermogen niet overschrijden, omdat anders een veilige ophanging niet kan worden gegarandeerd. Het draagvermogen neemt niet toe door het gebruik van extra ophangkabels of schilderijhaken! Voor elke ophanging geldt het kleinste opgegeven draagvermogen als maximaal gewicht.

Let op: De Newly veiligheidshaak H70 kan alleen gebruikt worden in combinatie met de Newly staalkabel 2.5mm Twister Lock.

6100100

Datasheet

Draagvermogen per stuk
70kg
Kleur
Grijs
Levertijd
alleen op bestelling

Specifieke referenties