array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Verlichting" ["url"]=> string(70) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/verlichting/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(60) "STAS Multirail Armatuur incl. Wi-Fi Smart-Led Lamp - Dimbaar" ["url"]=> string(117) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/verlichting/stas-multirail-armatuur-wit-incl-smart-led.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 74,15
STAS Multirail Armatuur wit incl. Smart-Led

STAS Multirail Armatuur incl. Wi-Fi Smart-Led Lamp - Dimbaar

VA15516 K14

Deze armatuur komt incl. het Smart-Led lampje en is alleen leverbaar in wit

Kies de gewenste lengte

Kies uw gewenste accessoires

STAS Multirail Wi-Fi Smart-Led afstandsbediening € 39,75
STAS Wi-Fi Smart LED Lamp 5w - Dimbaar € 29,96
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Deze armatuur past op al onze Stas Multirail systemen!

De STAS Wi-Fi smart-led (wit) incl. STAS classic armatuur is speciaal ontwikkeld om te gebruiken met de STAS Multirail systemen. De STAS Wi-Fi smart-led lamp is met de meegeleverde inbussleutel eenvoudig op een armatuur te monteren. Een armatuur klik je gemakkelijk op elke gewenste plek in de STAS Multirail. Het armatuur kan alleen in hoogte versteld worden en de lampvoet kan worden gedraaid.

Deze armatuur is wit en komt inclusief het Smart-Led lampje. De bevestiging gaat gemakkelijk: men dient een aantal inbus schroeven vast te draaien. 

 Via Wi-Fi bedienbare LED lamp

  • • Dimbaar, lichtkleur en -intensiteit volledig in te stellen
    • Spraakbediening i.c.m. Amazon Alexa, Siri en Google Home
    • Afstandsbediening los verkrijgbaar
    • Armatuur in 50 of 70 cm lengte en kleur wit

STAS Wi-Fi smart-led incl. STAS classic armatuur: slimme verlichting
De STAS Wi-Fi smart-led is een slimme led lamp die te gebruiken is met het STAS classic armatuur. Het lampje is wit, de armatuur kun je bestellen in de lengte 50 of 70 cm.

Je hoeft geen techneut te zijn om deze slimme led lamp te installeren, een goed Wi-Fi signaal is namelijk al voldoende. Met de bijbehorende gratis app en verbonden met je Wi-Fi netwerk, schakel je de STAS Wi-Fi smart-led lampen gemakkelijk aan en uit. Het is zelfs mogelijk om elk schilderij afzonderlijk uit te lichten met de gewenste lichtkleur en lichtintensiteit (2700K warm licht > 6500K dag licht). Van fris licht in de ochtend, tot warm licht in de avond. Met de STAS Wi-Fi smart-led komen de kleuren in je wanddecoratie nóg mooier tot hun recht.

De STAS Wi-Fi smart-led lampen zijn 100% traploos dimbaar en dat zonder tussenkomst van een externe Hub.
Het is verder mogelijk om groepen aan te maken voor bepaalde ruimtes en de lampen beschikken over een timer setting waardoor je verlichting automatisch aan- en uitgeschakeld kan worden.
Als kers op de taart ondersteunt de STAS Wi-Fi smart-led ook spraakbediening in combinatie met Amazon Alexa, Siri en Google Home.

Naast met een smartphone-app, kunnen STAS Wi-Fi smart-led lampen ook met de afstandsbediening ingesteld en bediend worden - zie hier boven.

Indien gewenst kan dit systeem ook via ons worden aangelegd door een erkende Stas monteur en er is ook de mogelijkheid om het in onze showroom in Amersfoort aan u te demonstreren. Bel 085 4010928 en maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

VA15516
K14

Data papier

Kleur
Wit
Levertijd
Met 3 werkdagen
Stroomvoorziening
Ja
Breedte
11mm
Hoogte
28mm

Specifieke referenties

Nieuw