array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Verlichting" ["url"]=> string(70) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/verlichting/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(38) "STAS Wi-Fi Smart LED Lamp 5w - Dimbaar" ["url"]=> string(111) "https://www.alle-ophangsystemen.be/rail-ophang-toebehoren/verlichting/stas-wi-fi-smart-led-lamp-5w-dimbaar.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 29,96
STAS Wi-Fi Smart LED Lamp 5w - Dimbaar

STAS Wi-Fi Smart LED Lamp 5w - Dimbaar

VL20300 / K14 R0

Alleen leverbaar in wit

Kies uw gewenste accessoires

STAS Multirail Wi-Fi Smart-Led afstandsbediening € 39,75
STAS Multirail Armatuur incl. Wi-Fi Smart-Led Lamp - Dimbaar € 74,15
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

De STAS Wi-Fi smart-led is een slimme led lamp die te gebruiken is met een specifieke range van STAS armaturen. Je hoeft geen techneut te zijn om deze slimme led lamp te installeren, een goed Wi-Fi signaal is namelijk al voldoende. Met de bijbehorende gratis app en verbonden met je Wi-Fi netwerk, schakel je de STAS Wi-Fi smart-led lampen gemakkelijk aan en uit. Het is zelfs mogelijk om elk schilderij afzonderlijk uit te lichten met de gewenste lichtkleur en lichtintensiteit (2700K warm licht > 6500K dag licht). Van fris licht in de ochtend, tot warm licht in de avond. Met de STAS Wi-Fi smart-led komen de kleuren in je wanddecoratie nóg mooier tot hun recht. 

De STAS Wi-Fi smart-led lampen zijn 100% traploos dimbaar en dat zonder tussenkomst van een externe Hub. Het is verder mogelijk om groepen aan te maken voor bepaalde ruimtes en de lampen beschikken over een timer setting waardoor je verlichting automatisch aan- en uitgeschakeld kan worden. Als kers op de taart ondersteunt de STAS Wi-Fi smart-led ook spraakbediening in combinatie met Amazon Alexa, Siri en Google Home.

Dit systeem kan via ons worden aangelegd door een erkende Stas monteur en er is ook de mogelijkheid om het in onze showroom in Amersfoort aan u te demonstreren. Bel 085 4010928 en maak een afspraak met één van onze adviseurs. 

VL20300

Data papier

Kleur
Wit
Levertijd
Met 3 werkdagen
Stroomvoorziening
Ja
Voltage
12V

Specifieke referenties

Nieuw