Haken en draden

Alle haken en draden aktiesets

Haken en draden

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Complete All-in-One Sets" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.be/complete-all-in-one-sets/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Haken en draden" ["url"]=> string(76) "https://www.alle-ophangsystemen.be/complete-all-in-one-sets/haken-en-draden/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategories

Actieve filters

Haken en draden

Dat zijn de oplossing als u kunstwerken, afbeeldingen, posters of foto’s graag wilt ophangen, maar niet aan de muur wilt bevestigen, want dat kan en dan komen draden en haken aan bod.

U komt hier diverse varianten tegen; Mini en zware ophanghaken, Stas Evoluon haken, Perlon draad, Twisters voor bevestiging in de rail en Glijders voor zijwaartse verplaatsing.

ArtiTeq en STAS bieden hier zelfs complete sets aan. Zo kunt u bijvoorbeeld met Palhaken, de Zippers en Micro Grip haken de juiste hoogte van een paneel op de spandraad bepalen door deze in te knijpen tussen wijsvinger en duim en op de gewenste weer plaats los te laten.

Echt een pagina met handige hulpmiddelen om 2D materiaal de juiste plek in de ruimte te geven.