Systemen voor School & Zorg

Producten speciaal ontwikkeld voor de Zorgsector en het Onderwijs icm  de gedachten van duurzaam gebouwbeheer.

Systemen voor School & Zorg

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(27) "Systemen voor School & Zorg" ["url"]=> string(61) "https://www.alle-ophangsystemen.be/systemen-voor-school-zorg/" } } ["count"]=> int(2) }

De inrichting van de wanden wisselt regelmatig in het onderwijs. Klassen vol kinderen met als resultaat een berg fraaie versieringen voor alle wanden en muren. Het allermooist worden deze opgehangen met de Artiteq Info Rail. Dé oplossing om tekeningen, kunstwerken en andere documenten op een georganiseerde manier te presenteren aan de wand. Een prachtig gezicht en het zorgt ook nog eens voor het behoud van de wanden van het gebouw.

Het ideale presentatiesysteem voor tekeningen, kaarten en foto’s aan de wand. Met dit systeem hoeven wanden niet beschadigd te worden door punaises, plakbandjes e.d. en is het wisselen van tekeningen of posters snel en eenvoudig. Met name in klaslokalen en in gangen van scholen is dit ophangsysteem onmisbaar geworden en wordt het ingezet als de ideale etalage voor kindercreaties. De Info Rail is beschikbaar in lengtes van 100, 200 en 300 cm en in een witte, zwarte en aluminium uitvoering, is eenvoudig te koppelen of in te korten. Bekijk nu ook de handige accessoires voor aan de Info Rail zoals de Me-Clip en de Storage-Clip.

Naast de Info Rail voorziet Artiteq ook oplossingen voor scholen in de vorm van flexibele schilderij ophangsystemen zodat de wanden flexibel én duurzaam kunnen worden ingericht.

De door Artiteq ontworpen Twister Hook, in combinatie met één van de Artiteq ophangrails, bieden een ideale manier om flexibel te werken met de kaarten van de methode ‘Veilig Leren Lezen’. In klaslokalen die voorzien zijn van een systeemplafond, kan een plafond Top Rail naast het plafond gemonteerd worden. Een andere optie is de Click Rail: een rail die op de muur gemonteerd wordt. De Twister Hook is eenvoudig in de rail te klikken en is makkelijk te verplaatsen. De kaarten hangen binnen één seconde. Nu is het aan de kinderen om te leren lezen.