Span Haken

Praktische hulpmiddelen om draden tussen twee punten veilig te spannen

Span Haken

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.be/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(10) "Span Haken" ["url"]=> string(75) "https://www.alle-ophangsystemen.be/led-akoestiek-ophangsystemen/span-haken/" } } ["count"]=> int(3) }

Het spannen van draden c.q. kabels wil nog wel eens problemen opleveren maar dat wordt verleden tijd als u gebruik maakt van onze hulpmiddelen. Waar spanning op een draad of kabel vereist is komt ook veiligheid om de hoek kijken.

Vandaar dat u musketonhaken zult tegenkomen, maar ook de karabijnhaak en zelf remmende lus- en veiligheidshaken. Het draagvermogen van deze haken varieert en loopt op van 3 tot wel 20 kg. Er is zelfs van Artiteq een kleine framehanger die maar liefst een gewicht 15 kilo kan weerstaan.

Bij de zelf remmende haken zet de inschoven draad zet zichzelf klem in de haak en komt er aan de onderkant uit. U kunt de draad desgewenst op maat knippen.