Haken Zelfremmend

Geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties tot 15 kg. De zelf remmende palhaak klemt zich vast op de draad door het veermechanisme dat binnen in de haak zit.

Haken Zelfremmend

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(48) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-haken/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Haken Zelfremmend" ["url"]=> string(66) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-haken/haken-zelfremmend/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategories

Actieve filters

Deze haken zijn geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties tot 20 kg. Bijna alle haken in dit segment zijn "zelfremmend".

U vindt het verschil tussen de haken in het ontwerp en de toegepaste remtechniek. Uit het brede assortiment kunt u een keuze maken op basis van het merk, het ontwerp, het draagvermogen en de remtechniek.

Het draagvermogen van de haak moet worden uitgelijnd met dat van de rail en de te gebruiken draden. De zelfborgende haken kunnen worden gebruikt op Perlon-draad, staaldraad en 2 mm-stangen. Natuurlijk kan de prijs ook een rol spelen.

Bij het bestellen ziet u een overzicht van de relevante accessoires zodat u een volledige keuze kunt maken