DiBond Frame

Dit DiBond Frame biedt een manier om een ophanging te monteren om het paneel aan normale schilderijhaken te kunnen laten hangen, geeft het paneel stevigheid, geeft het een gevoel van gewicht en plaatst het paneel weg van de muur zodat het lijkt te zweven.

DiBond Frame

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Rails" ["url"]=> string(48) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "DiBond Frame " ["url"]=> string(61) "https://www.alle-ophangsystemen.be/ophang-rails/dibond-frame/" } } ["count"]=> int(3) }

Subcategories

Actieve filters

Prijs € 7,20

Artiteq Back Frame Foto Paneel Ophang Systeem - onbeplakt

Gesublimeerde prints op DiBond, Forex of Acrylaat panelen en andere substraten worden steeds populairder voor zowel fotocadeaus als kunstfotografie. Deze fantastische afbeeldingen zien er geweldig uit zo zwevend van de muur.

In samenwerking met toonaangevende fabrikanten van fotoprints hebben we onze elegante aluminium RugFrame-profiel ontwikkeld. Ze hechten zich aan de achterkant van een paneel, om het op afstand van de muur- vlak te houden en opties te bieden voor veilig ophangen.

 Een onderframe wordt gemaakt van een geëxtrudeerd aluminium profiel, met een mat zilveren afwerking dat d.m.v. zelfklevende tape direct op de achterkant van een bedrukt grafisch paneel is bevestigd.

Het aluminium profiel wordt samengevoegd om een ​​frame te maken met behulp van onze uniek gevormde kunststof insteekhoeken. Deze hebben een combinatie van rondingen die een licht concaaf vormen aan het contactvlak.

Aluminium panelen kunnen namelijk buigen tijdens hantering en transport en als dit gebeurt, kan een RugFrame met scherpe verstekhoeken deukjes in het oppervlak van het paneel veroorzaken. De hoeken zijn gemaakt in een lichtgrijze kleur die aansluit bij het aluminium profiel.

Wanneer klanten hun prachtige kunstafdruk omdraaien, vinden ze een strakke, professionele afwerking op de achterkant. Het subframe biedt hen een gemakkelijke en veilige manier om hun foto aan normale schilderijhaken of ophangsystemen te hangen. Of het kan worden vastgezet met T-schroeven voor een diefstal vrije montage.