array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Newly Ophangsystemen" ["url"]=> string(68) "https://www.alle-ophangsystemen.be/content/newly-ophangsystemen.html" } } ["count"]=> int(2) }

Met Newly is het geen kunst om kunst op te hangen

 

 

In ons assortiment overzicht kom je vele manieren en hulpmiddelen tegen om kunst, foto’s en veel andere dingen op te hangen. Op deze pagina willen wij het merk Newly in de spotlights zetten. Newly verstaat namelijk de kunst om design en techniek te bundelen en zo ideale hulpmiddelen aan te dragen voor iedereen die kunstwerken wil ophangen. 

Alles begint echter met het advies om kunst, foto’s of afbeeldingen niet tegen de muur maar aan een rail op te hangen. Met slechts een paar gaten hang je een rail op om deze daarna nooit meer te zien. Nooit meer gaten in de wand, die je bij wisseling van kunst eerst weer moet dichtmaken. Als dat überhaupt al onzichtbaar te doen is. Begin dus met een keus te maken uit de diverse soorten Newly rails.

 

 

Met een Newly rail beschik je gelijk over 10 Newly eigenschappen

 

1. Makkelijke en snelle montage dankzij de boormal, hierdoor heeft u altijd de juiste montagehoogte. 

 

2. Via slimme clips kan de rail(s) plafondaansluitend gemonteerdworden, waardoor er een mooi geheel ontstaat van de muur met het plafond. 

 

3. De clips kunnen tegelijk als railverbinder dienst doen.

 

4. De uiteinden van de ophangkoorden verdwijnen onzichtbaar in de rail.

 

5. De rail dezelfde kleur geven als de wand? Geen probleem! De Newly rail is voorzien van een speciale poedercoating die overschilderbaar is.

 

6. De R10 rail van Newly, heeft een rank design (maar 17mm hoog) en is toch zo sterk dat een gewicht van 20 kg per meter geen probleem is.

 

7. Die 20 kilo geldt ook voor de twister koorden; een halve slag draaien en ze zijn verankerd in de rail en natuurlijk op elke wensbare plek.

 

8. Om het kunstwerk op te hangen aan het koord of de kabel is er de zelf remmende haak (H100). Klein, fijn maar wel goed om 20 kg te dragen.

 

9. Hang gerust je kunstwerk op aan een schuinlopende rail in bijvoorbeeld een trappenhuis of een schuine wand in de zolder. Een railstopper doet z’n werk.

 

10. Newly geeft op al zijn producten 5 jaar fabrieksgarantie

 

Met kunst aan een rail heb je horizontale en verticale vrijheid


Wil je meubilair in een ruimte wat anders indelen, dan liet je dat vroeger wellicht achterwege omdat je ook je kunstwerk(en) zou moeten verplaatsen. De Newly rail geeft je alle vrijheid terug. Wat hoger of twee meter naar links wordt een fluitje van een cent. Meerdere kunstwerken of foto’s op één wand vraagt alleen maar om een paar extra twister koorden en haken. Laat je boor dus gerust in de berging. Met een Newly rail en hulpmiddelen werk je op museum niveau.Blijven er over dit onderwerp nog vragen bestaan, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Bij Alle Ophangsystemen staan we altijd graag voor je klaar!