Rails

De schilderijrail is onderdeel van een totaal concept. Dit concept is het schilderij ophangsysteem dat naast de rail bestaat uit ophangdraden en ophanghaken. Alle Artiteq schilderijrails zijn gemaakt uit een hoogwaardige aluminium legering, geanodiseerd of voorzien van een poedercoating. Een schilderij rail kan aan de wand (tegen het plafond of iets eronder) of aan het plafond gemonteerd worden. Afhankelijk van het type rail geschiedt montage met behulp van clips, die met pluggen en schroeven worden vastgezet.

Rails

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Rails" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Ophangrails

Een ophangrails is een eenvoudig te plaatsen en flexibel ophangsysteem. De wand- of plafond rail is een flexibel schilderij ophangsysteem dat eenmalig gemonteerd wordt. Met het slimme clipsysteem voor de wandrail is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig. De wand rails kunnen in enkele gevallen ook tegen het plafond gemonteerd worden en zijn bovendien vaak ook overschilderbaar, bijvoorbeeld in de kleur van de wand of het plafond.

Het schilderij ophangsysteem gaat op deze manier op in de wand (of het plafond) en wordt bijna onzichtbaar. Het uiterlijk van de ophangrail maakt dat het makkelijk in elke ruimte en in elk interieur te integreren is.
De diverse rails zijn beschikbaar in verschillende versies: wit, wit primer en aluminium – met en zonder (dimbare) verlichting.

Posters, schilderijen of fotolijsten ophangen is altijd flexibel door de ophangdraden met ophanghaken op elke gewenste plek in het railsysteem in te klikken. Voor elk schilderij ophangsysteem kiest u na het kiezen van de ophangrails verschillende ophangdraden zoals perlon, staaldraad of stang gekozen worden. Afhankelijk van het gewicht van de kunst aan de muur of de fotolijst kiest u daarbij ook het geschikte ophanghaakje.