Basis Rail Aktiesets

Hier vind u ons volledige assortiment Basis Rail Aktiesets

Basis Rail Aktiesets

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.be/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Rails" ["url"]=> string(66) "https://www.alle-ophangsystemen.be/complete-all-in-one-sets/rails/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Basis Rail Aktiesets" ["url"]=> string(87) "https://www.alle-ophangsystemen.be/complete-all-in-one-sets/rails/basis-rail-aktiesets/" } } ["count"]=> int(3) }

Click Rail Budget Pakket: Een budgetvriendelijk schilderij ophangsysteem

Een Artiteq Click Rail budget pakket is een all-in-one oplossing om schilderijen aan de muur te hangen. Het bevat niet alleen de rails, maar ook draden, haken en bevestigingsmateriaal.

Bovendien zijn deze railpakketten de meest voordelige op de markt. Zo kan u kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig schilderij ophangsysteem en toch budget uitsparen voor het kunstwerk zelf.

In drie stappen bevestigt u de rail aan de muur. Door het of in-schuiven van de draden met ophanghaken naar keuze, creëert u een flexibele ophanging van uw decoraties.

Maar, als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken van het juiste ophangsysteem, neem dan gerust contact met ons op.